الطريقه نخلط مقادير الكفته مع بعض وبعدين نعملها كور وندخلها الفرن في صينيه غير لاصقه لمدة 20 دقيقه على نار متوسطه بعد ماتستوي اللحمه نعمل الصوص يشوح البصل والثوم على نار هاديه ويضاف له الطماطم المطحون والصلصه والماجي والملح والبهارات والماء ثم يضاف له البطاطس ويترك على نار هادئه لمايستوي نجيب الكفته ونقدمها مع الصوص انا قدمته مع الارز الابيض
«ღ» البطاطا المشويه بحشوة فاهيتا الدجاج «ღ»
المقادير بطاطس حجم متوسط صدور دجاج مقطعه قطع طوليه تبلتها بـ (م ك صوص صويا ،م ك خل ابيض ، م ك خردل ، عصير ليمونه ،بهارات مشكله ، صوص باربكيو ،ثوم بودره ، ملح ) بصل مكعبات ذره معلبه فلفل رومي مقطع قطع طوليه جبن مازرولا جبنه تشدر
الطريقه يغسل البطاطس جيدا ويدهن بقليل من زيت الزيتون ويشوى في الفرن على نار متوسطه لمدة ساعه انا تبلت الدجاج ساعتين قبل الطبخ وكل ماطول الدجاج في التتبيله يكون افضل يشوح الدجاج في صينيه غير لاصقه مع قليل من الزيت لحد مايوشك على الاستواء يوضع فوقه البصل والفلفل والملح والذره
لما يستوي البطاطس نفتحه من النص ونحشيه بالخلطه ونحط فوقه الجبنه وندخله الفرن لحد ماتذوب الجبنه ويقدم وبالعافيه
«ღ» ستيك الدجاج «ღ»
صدور دجاج مخليه من العظم تتبل بـ (عصير ليمونه ، كاتشاب ، صوص صويا ، صوص باربكيو بالعسل ، م ك خل أبيض ، م ك خردل ، ملح ، م ك توابل المشويات ) م ص زبده بصل اخضر وطماطم للزينه ملح وفلفل جبنة تشدر وجبنة مازرولا
الطريقه تبلت الدجاج لمدة 3 ساعات بعدين شويته في صينية شوي غير لاصقه مدهونه بزبده لما استوى رشيته بشوي جبنه ودخلته الغرن لحد ماذابت الجبنه ولما طلعته حطيت فوقه الطماطم والبصل الاخضر اللي تبلته بشوي ملح وفلفل اسود وقدمته مع البطاطا المشويه
طريقة عمل الكريب تخلط جميع المقاديرفي البلاندر ناخذ صينية غير لاصقه ونحميها على نار متوسطه ونجيب مغرفه ونغرف غرفه وحده بطريقه دائريه لحد ماتتكون دائره ونخليها تستوي مع التقليب لحد ماتتحمر من فوق ومن تحت
طريقة عمل الحشوه يشوح الثوم في الزيت وبعدها يضاف الدجاج ويقلب ثم نضيف الطماطم ومعجون الطماطم والتوابل الايطاليه والبابريكا والريحان والحبق المفروم والملح
بعد ماتستوي الحشوه ناخذ الكريب ونحشيه ونلفه ونضعه في صينيه ويرش الوجه بماتبقى من صوص الحشوه بدون دجاج نضع على الوجه القليل من الجبنه وندخله الفرن يتحمر من فوق ويقدم وبالعافيه «ღ» السلطه المكسيكيه «ღ»
المقادير لانشون دجاج او مرتديلا يقطع قطع طوليه فلفل رومي احمر واخضر واصفر مقطع قطع طوليه زيتون حلواني بالشطه فاصولياءحمراء جبن تشدر يقطع قطع طوليه
تبلت الدجاج لمدة 3 ساعات ثم يشوح على النار في صينيه غير لاصقه لحد مايستوي نضع عليه الفلفل والبصل لحد ماتذبل ولما يستوي يقدم في خبز التورتيلا مع الجبنه والصوص وشرائح الجرجير وحمصت الساندوتش على الصاج وقدمته مع بطاطس ودجز تحياتي ملك الأحزان